logo

Actueel

29 mrt 2024
Me Hollander Poster

LAATSTE WEEK

Beeldend kunstenaar Adi Hollander creèert tactiele omgevingen in samenwerking met wetenschappers en kunstenaars door technologische tools voor zintuigelijke vertaling in de architectuur van kunstruimten in te bedden. Dat maakt het werk geschikt voor sensory-divers publiek.In Haptic Room Studies #4 vertaalde Hollander Anne Lockwood’s composite A Sound Map of the Housatonic River. De installatie roept een gevoel van immersie op: van langs, door en over de rivier bewegen.

16 apr 2024
Img 9137

Openingstijden deze week:

WOENSDAG, VRIJDAG & ZATERDAG: 12 – 17 uur | DONDERDAG: 15 – 19 uur Private viewings met de kunstenaar vanaf 1 mei op afspraak.

13 mrt 2024
Kate Moore Beautiful Path Xs

Volg de wandelingen van Kate Moore via de nieuwe website

A Beautiful Path is the volgen via de nieuwe website: A Beautiful Path Op zaterdag 16 maart vindt de eenmalige performance A Beautiful Path: Ox song (part 1) van Kate Moore tijdens het Opera Forward Festival in Amsterdam plaats. Ox song (part 1) is het eerste deel van A Beautiful Path en gebaseerd op een deel van de route die de componist en musicus de afgelopen tijd heeft afgelegd. Fotograaf en videomaker Isabelle Vigier liep delen van de route mee […]

26 jan 2024
Screenshot 2024 01 26 At 14.51.52

In de kelder: twee nieuwe dansfilms

Schilderen (Iva Gueorguieva), dansperformance (Gretchen Ackerman en Friidom ) en geluid (Matt McGarvey) komen samen tijdens Intersection, een locatieproject dat de interconnectiviteit van de verschillende media onderzoekt. Het doel is een non-hierarchische verstrengeling van deze traditioneel gescheiden disciplines. De verstrengeling stelt sensualiteit, de belichaamde ervaring en synesthesie voorop. De kunstenaars vertrouwen op improvisatie, spel en dialoog, en de zogezegde-‘tactiele’ verstrengeling van iemands fysieke aanwezigheid in het ruimte-tijd weefsel waarin men leeft. Het geluid is gecomponeerd en uitgevoerd door Matt McGarvey. Courtesy […]

09 dec 2023
All Smoke And No Fire Between These Legs2022 Cut

solo Iva Gueorguieva vanaf zaterdag 20 januari

Naast een selectie recente tekeningen en schilderijen, zijn twee nieuwe, niet eerder getoonde dansfilms te zien in de galerie. Iva Gueorguieva werkte hiervoor samen met dansers Friidom en Gretchen Ackerman en componist Matt McGarvey. Courtesy Iva Gueorguieva en Bradwolff & Partners Photo: all smoke and no fire between these legs (2022)

error: Inhoud wordt beschermd op verzoek van kunstenaars.