logo

Kunstenaars

 

Natalia Ossef

Isabelle Vigier

Margret Wibmer

 

Gastkunstenaars

Claudio F Baroni

Als componist gespecialiseerd in experimentele muziek, kan het werk van Claudio F Baroni omschreven worden als een systematisch benadering van het onderzoek naar de aard van geluid en het verstrijken van tijd. Hij heeft opdrachten van talloze internationaal gerenommeerde ensembles gekregen, waaronder Slagwerkgroep Den Haag, VocaalLab, Asko Kamerkoor, Nieuw Ensemble, Arditti en Prometeo strijkkwartetten. Recentelijk werd hij onderscheiden met een artistic residency fellowship door de Civitella Ranieri Foundation uit Italië. Baroni woont in Amsterdam, en studeerde piano en sonologie aan de Universidad de Humanidades y Artes de Rosario in Argentinië en Compositie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag onder Gilius van Bergeijk, Clarence Barlow, Martijn Padding en Louis Andriessen.

Expositie: The body imitates the landscape: a frame, een samenwerking met Adi Hollander, februari / maart 2020

Valentina Campora

Nadat ze filosofie had gestudeerd aan de Universiteit van Genua, studeerde Valentina Campora Modern Theatre Dance aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam. Zij heeft gedanst en was betrokken bij projecten van Jakop Ahlbom, Erik Kaiel, Cristina Planas Leitao, Heather Ware, Bani Koshnoudi, Andy Moor en anderen. Campora heeft ook lang samengewerkt met choreograaf Gabriella Maiorino en met Makiko Ito en het Wonderland jeugdproject. Als danspedagoog is Campora regelmatig te gast bij De Stilte dans voor kinderen in Breda, de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam, Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg en de HJS Foundation in Amsterdam (NL).

Expositie: Safe Piece (installatie), een samenwerking met Isabelle Vigier en Andy Moor, 5 september / 31 oktober 2020

Annabel Garriga

Met Continuüm slaat Annabel Garriga een nieuwe weg in met haar werk dat sterk verbonden is met het doorlopende onderzoek naar het menselijk lichaam. Als onderwerp en in de belichaamde werkwijze van haar beeldende werk. Die verschillende benaderingen door de tijd vormen een continuum waarbinnen zij zich verder ontwikkelt.

Gevoed door haar achtergrond als yogadocent heeft zij een interesse in yogafilosofie en Hindoe kosmologie. Zo spelen leven en dood een rol in haar werk en zoomt zij in op de elementen. Met als drijvende krachten experiment en materiaalonderzoek was haar grafische werk aanvankelijk figuratief. Inmiddels heeft zij haar focus verlegd naar een abstracte werkwijze op zoek naar essentie. De eerste resultaten, de elementen ‘aarde’ en ‘lucht’, zijn te zien bij MEGS. 

Expositie: Continuüm, 25 september / 30 oktober 2021

Adi Hollander

is mede-oprichter van het kunstenaarsinitiatief Public Space With a Roof, en heeft een masteropleiding afgerond in Kunst, Cultuur en Techniek aan MIT (Verenigde Staten). Haar werk is tentoongesteld in talloze galerieën en musea in Nederland en het buitenland. Ze maakt ‘site specific’ installaties bedoeld als ontmoetingsplekken in de vorm van objecten en sculpturen die zowel extern als intern ervaren kunnen worden. De bron van haar interesse komt voort uit haar fascinatie voor het concept tijd in het domein van architectuur, en speelt ze met de vraag hoe vorm en structuur toeschouwers in staat stellen om hun omgeving mede te vorm te geven. Haar projecten zijn een poging om complexe zintuiglijke belevingen te belichamen, als een alternatieve vorm van kennis van onze zintuigen en hoe we de wereld om ons heen beleven. Adi hollander

Expositie: The body imitates the landscape: a frame, een samenwerking met componist Claudio F. Baroni, februari / maart 2020

Andy Moor

Andy Moor is bekend geworden als gitarist van bands als de Dog Faced Hermans en The Ex, en werkt daarnaast met musici van verschillende achtergronden en uit verschillende disciplines. Moor componeert tevens filmmuziek, onder anderen voor de Engelse kunstenaar en filmmaker Marion Coutts, de Iraanse filmmaker Bani Khoshnoudi en de experimentele filmmaker Jem Cohen uit de VS. Hij werkt graag en vaak mee aan dansvoorstellingen, live spelend of als componist. Moor en Valentina Campora hebben al aan verschillende projecten samengewerkt. Met Isabelle Vigier werkte hij o.a. aan de live performance The Journalist en aan hun muzieklabel Unsounds.

Expositie: Safe Piece (installatie), een samenwerking met Isabelle Vigier en Valentina Campora, 5 september / 31 oktober 2020

Jonne Stout

 Expositie: Second Verse, een samenwerking met componist Claudio F. Baroni, 12 december 2019 / 11 januari 2020

error: Inhoud wordt beschermd op verzoek van kunstenaars.