logo

Music for Safe Piece van Andy Moor

Andy Moor: Music for Safe Piece

Music for Safe Piece van componist en muzikant Andy Moor is een vervolg op het langlopende project Safe Piece, dat begon met een bewegingsonderzoek in een dansstudio, in een serie live performances voor een klein publiek transformeerde, de vorm van een film kreeg en later als een installatie werd gepresenteerd bij Movement Exposed Gallery Space in 2020. Safe Piece werd geïnitieerd door choreograaf en danser Valentina Campora en verder ontwikkeld samen met video kunstenaar Isabelle Vigier en Andy Moor om de specifieke kwaliteiten van de verschillende media en perspectieven te doorgronden en bloot te leggen.

Luisterend naar Music for Safe Piece ontvouwt zich een landschap van gitaar, de geluiden van bewegende lichamen en stemmen in de studio en op scene van de spelende en performende Campora Moor familie: Andy Moor (gitaar), Valentina Campora (dans) and Elio & Milo Campora Moor (beweging en stem). Het materiaal voor de CD werd opgenomen op locatie tussen 2013 en 2019.

Sinds 2019 is de film Safe Piece op verschillende internationale film festivals getoond. De Music for Safe Piece CD bevat een QR code voor Safe Piece (a film) van Isabelle Vigier en Valentina Campora (2019, 25 “).

Music for Safe Piece is te koop Movement Exposed Gallery Space en via UNSOUNDS.

Comments are closed.

error: Inhoud wordt beschermd op verzoek van kunstenaars.