logo

Solar Body 2 van Natalia Ossef te zien tijdens Tracing The Body Chapter 2

Voor Tracing The Body Chapter 2 nodigde Eva Spierenburg kunstenaars Emmie Liebregts, Natalia Ossef en Jeltje Schuurmans uit om op haar werk in de Akademie Galerie in Utrecht te reageren. Zo is het nieuwe werk Solar Body 2 van Natalia Ossef te zien, waarvoor zijn met inkt en potlood op papyrus werkte.

De tentoonstelling Tracing the Body, Chapter 2 bij AG vertrekt vanuit een gedeelde interesse voor het lichamelijke en mentale functioneren van het individu in de wereld die ons omringt. Tracing the Body, Chapter 2 combineert de bijdrages van de vier kunstenaars met een nieuwe versie van de oorspronkelijke interactieve installatie van Spierenburg, waarbij vluchtige momentopnames uit de tekeningen van bezoekers van Chapter 1 zich in nieuwe kunstwerken nestelen.

Tracing the Body Chapter 2 vindt plaats in het kader van CareFull, een kunstroute door Utrecht en daarbuiten. Deze route, die loopt tot en met 30 oktober, verbindt kunstinstellingen en verrassende locaties binnen en buiten de stad. CareFull wordt georganiseerd door Stichting Art Utrecht, op uitnodiging van Gemeente Utrecht, als onderdeel van het culturele programma Utrecht 900.

Opening (met performance van Jeltje Schuurmans) op vrijdag 14 oktober 17 uur.

Tentoonstelling 15|10 – 05|11|2022

Woensdag tot en met zaterdag van 13 – 18 uur.

Comments are closed.

error: Inhoud wordt beschermd op verzoek van kunstenaars.