logo

Temporal Choreographies II

Madeline Stillwell

6 juli

Temporal Choreographies is een kunstenaarsbijeenkomst geïnitieerd door Ruta Butkute. Na een eerste editie in november 2023 in haar studio in Amsterdam, wordt de tweede editie van deze besloten bijeenkomst samen met Marcelle Schots bij Movement Exposed Gallery Space gehouden. Temporal Choreographies II duikt in de ideeën en ontwikkeling van eigentijdse kunstenaars, verenigd in hun interesse voor proces en uitwisseling. Dit initiatief vertrekt van de ontmoetingsplaats voor performativiteit en onderzoek naar het materiële object, het lichaam en performance. De kunstenaars onderzoeken de kwaliteiten die voortkomen uit ontmoetingen en botsingen tussen kunst en media.

Tijdens Temporal Choreographies II tonen kunstenaars Ruta Butkute, Nina Glockner & Ayumi Higuchi, Richtje Reinsma en Madeline Stillwell korte presentaties. Deze bijdragen vormen het vertrekpunt voor de artistieke dialogen.

Als je meer wilt weten over de artistieke uitwisseling tijdens de bijeenkomst van Temporal Choreographies II, houd dan deze pagina in de gaten voor updates. 

#6

Foto 1: Photoshoot III, Madeline Stillwell

Foto 2: Let Your Body Do All the Talking, Ruta Butkute

Comments are closed.

error: Inhoud wordt beschermd op verzoek van kunstenaars.